Medlemskap i Bostadsrätterna

Föreningen är numera medlemmar i Bostadsrätterna, då de för närvarande erbjuder ett gratis medlemskap under resten av 2012 samt hela 2013. Styrelsen anser att detta är ett ypperligt tillfälle att prova på om förmånerna som kommer med medlemskapet är till nytta.

Bland annat finns ett flertal kostnadsfria styrelseutbildningar som vi hoppas kan bidra till en ökad kunskapsbas inom styrelsen och även förbättra styrelsearbete och förvaltning av fastigheten. Till samtliga boende kommer tidningen Din Bostadsrätt att skickas ut 4 gånger per år, men går även bra att läsa här.

För att få tillgång till viss information på Bostadsrätternas hemsida, så krävs en inloggning. Uppgifterna finns under Föreningen – [link2post id=”662″]Bostadsrätterna[/link2post], dock är den endast tillgänglig för registrerade medlemmar och kräver därmed även att man är inloggad.