Byggmöte v49

Denna vecka kommer all sten som kan läggas tillbaka på innergården tillbaka på sin plats. Det som kommer kvarstå, och som inte kan återställas förrän grundförstärkningen är klar, är den sten som skall läggas kring de nedgångar som Pålab har skapat för pålmaskinen ned till källarna. Detta finns dock endast på två ställen. Det kommer även ske en genomgång av stenen runt gården efter grundförstärkningen för att justera de stenar som hamnat fel på grund av alla maskiner som rört sig på gården.

Pålningen i hörnet 23/24 kommer att bli klar denna vecka, det kvarstå endast ett fåtal pålar nere i uppgång 23. Pålningen fortsätter sedan mot uppgång 12.

I mellandagarna kommer det inte ske någon pålning, så alla skall få en lugn jul. Det kommer högst troligt vara lugnt första veckan efter nyår också.

Nästa byggmöte är den 12 januari.

Frågor skickas till gfg@gamlestadstorget.com.