Byggmöte v13

Pålab har uppmärksammat att vår tidsplan inte varit anpassad till att en del av arbetet i varje uppgång inte kan utföras förrän efter att värmen stängs av senare i vår. Detta gör att den kommer få göras om lite. Detta betyder att dom kommer gå tillbaka till de flesta uppgångar senare och påla dom sista pålarna som rören idag blockerar, så även om vi tidigare sagt att arbetet varit klart i några uppgångar så kommer det alltså pågå lite mer pålning där lite senare.

Man har börjat borra och injekterat muren på utsidan.

Pålning har påbörjats i delen 25/26/27 samt att borrningen i samma del fortfarande pågår.

Under denna etapp kommer pålning att ske i barnvagnsförråden i genomgång 25/26 samt vid 31. När dessa arbeten utförs måste utrymmena vara tomma. Pålab kommer sätta upp lappar om detta när det börjar närma sig. Vi skall undersöka vilka förvaringsmöjligheter vi har att erbjuda under denna tid.

Nästa byggmöte är den 11 april.

Frågor skickas till gfg@gamlestadstorget.com.