Container och elektronickhäck

Nu står det en container på Götaholmsgatan. När den är full beställer vi tömning, och låter den stå kvar tills vi anser att behovet är fyllt. Se till att stänga igen dörrarna efter dig, och öppna INTE kortsidan, om det är fullt med skräp i och den öppnas så ramlar allt ut och Renova vägra hämta den. Det är i så fall inte första gången styrelsen har fått kliva in i containern för att försöka få igen dörren, roligare kan man ha… 🙂

Precis som förra gången så får vi INTE slänga: Vitvaror, elektronik, kemikalier, gipsväggar etc. Och självklart inga hushållssopor…

En elektronikhäck kommer att finnas inne på gården vid tvättstugan/föreningshuset. Den bör finnas på plats i slutet av veckan. Där kan all elektronik slängas som datorer, skärmar, telefoner, tv, hushållsmaskiner etc.

/Malin – Styrelsen