Användning av tvättpass

Vi har nu haft det nya tvättbokningssystemet ett tag och vi har enbart fått positiva kommenterar, vilket är väldigt bra. Några barnfamiljer har dock stött på problem då vi initialt satte en gräns på 10st tvättpass/lägenhet och månad vilket gjort att passen tagit slut innan slutet på månaden. Denna gränsen har nu höjts till 15st.

Vi kommer att få se så att detta inte skapar problem genom att tvättpassen inte räcker till alla som vill ha, vilket i så fall kommer betyda att vi får se över detta igen.

Som det ser ut idag så används inte ca 20% av de pass som bokas. För att minska risken att det blir problem att få tag i ett tvättpass så hade  vi uppskattat om alla avbokar det pass som ej kommer användas i god tid, vilket gör det enklare för andra att använda det. Förutom nere i tvättstugan så kan detta enkelt göras via [link2post id=”318″]internet[/link2post] och med en [link2post id=”331″]iPhone[/link2post].

Frågor om tvättsystemet skickas till tvattbokning@gamlestadstorget.com