Varning för snöras!

Vill varna för ev snö/isras från taken. Det har töat och nu har det frusit igen och det hänger redan snö ut från ställen på taket. Vi har beställt skottning av taken, och hoppas att nån kan komma imorgon. Tillsvidare så ber vi er att vara vaksamma och undvika att gå på gården i ”onödan” Kolla uppåt och se om det sticker fram snö eller is.

Det har varit inbrottsförsök i en lägenhet på gården, där någon har försökt bryta upp dörren med kofot, utan att lyckas, men dörren blev ju förstörd. Vi får hjälpas åt att se till att grindarna är stängda, särskilt nu när det är kallt, vilket gör att grindarna stänger dåligt. Vi håller på att kika in på alternativ till grindarna, typ snyggare träportar etc. men som sagt tillsvidare får vi hjälpas åt att hålla koll. Ser ni något skumt på gång så konfrontera gärna dom, eller ring nån i styrelsen.