Slutbesiktning etapp 1

Idag genomfördes slutbesiktningen av etapp 1. Det var fortfarande kvar lite smådetaljer som skall ordnas till men inget stort nog att anse att entreprenaden inte varit genomförd. Även om vi tog en koll på utsidan av fastigheten så sa vi att besiktningen av utsidan görs först efter att all kullerstenen lagts tillbaka. Arbetet med det kommer fortsätta så fort det blir lite varmare igen och det inte är tjäle i backen.

I och med detta så kan vi lägga etapp 1 bakom oss och börja blicka framåt mot etapp 2. Vi har idag inget datum när den drar igång, men det är i varje fall på andra sidan årsskiftet. Vi har fått in ett pris från Pålab på etapp 2 och styrelsen skall ta ställning till detta på nästkommande styrelsemöte.

Det finns ännu inget inplanerat byggmöte, men det kommer bli när etapp 2 väl skall dra igång. Återkommer med datum när det väl är bestämt.

Slutligen skulle vi vilja be er att ge oss lite feedback om hur ni känner att informationen kring grundförstärkningen gått ut. Har det varit för mycket? Lagom? För lite? Ja, kort sagt skulle vi vilja ha lite feedback på hur vi skött detta och vad vi skulle kunna göra bättre tills nästa etapp. Har ni synpunkter på hur Pålab skött sig får ni gärna inkludera dessa.

Feedback och övriga frågor skickas till gfg@gamlestadstorget.com.