Tvättbokning och taggar

Från idag så finns inloggningsuppgifter till tvättbokningen längst ner på er profilsida. Den som vill ha möjligheten att använda sig av denna funktion kan hämta dessa själv. Detta kommer vara det enda sättet att få tag på uppgifterna. Uppgifterna visas endast för medlemmar och förstahandshyresgäster. De som bor i andrahand kommer få fråga om uppgifterna från innehavaren av lägenheten.

För de som ännu saknar användarkonto så kommer ni först och främst behöva skapa ett konto. Glöm inte ange lägenhetsnummer och e-postadressen som vi har i våra register. Uppgifterna blir inte synliga förrän vi märkt er som medlem/hyresgäst.

Vi har nu undersökt möjligheten att använda de gamla taggarna i det nya tvättbokningssystemet. Det är möjligt men kommer medföra samma arbete som att lägga in en ny och därmed kommer kosta lika mycket (250 kr). Om ni inte har tänkt registrera er gamla tagg så hade vi uppskattat om taggen lämnas in istället för att den slängs. Föreningen kan då återanvända den när någon vill ha en ny tagg. Ni kan släppa in de gamla taggarna genom inkastet på baksidan av föreningshuset.