Byggmöte v43 och etapp 2

Den första etappen börjar nu närma sig sitt slut. På måndag nästa vecka (v44) kommer kullerstenen börja läggas tillbaka på gården. Det återstår fortfarande lite att påla på några enstaka ställen men överlag skall det mest bara återställas.

Etapp 2 kommer vara mellan uppgång 25/26 och 35/36.

Styrelsen har beslutat att låta Pålab förbereda inför etapp 2 genom att borra för pålarna som skall vara i källaren, dvs ingen borrning kommer ske på utsidan av huset eller på gården. Anledningen till detta är för att slippa etableringskostnaden som annars blir då byschor/elskåp m.m skall placeras ut eller tas bort. Detta betyder alltså att byschorna vid gamla dagisgården kommer att stå kvar samt att det kommer låta periodvis då de borrar i uppgången man bor i. Detta skall pågå tills nästa etapp börjar, men i gengäld kommer nästa etapp gå snabbare.

Om allt går enligt planerna skall etappen vara klar till nästa byggmöte den 8 november. Då skall vi sätta ett datum för slutbesiktningen.

Frågor skickas till gfg@gamlestadstorget.com.

PS. De bruna kompostpåsarna kom redan idag och finns nu nere i mangelrummet. En bunt per hushåll räcker gott och väl, det är över 100st påsar i varje bunt. Frågor gällande sorteringen skickas till avfall@gamlestadstorget.com.