Byggmöte v39

Dagens möte blev i stort sett endast en genomgång i källarna om hur det såg ut och vad som fanns kvar att göra. Summan av det hela var att det i stort sett är klart med all pålning invändigt, det är fortfarande lite borrning och pålning kvar i uppg. 11/12 samt 2st i uppg. 41. Därefter kvarstår endast borrning och pålning på utsidan.

Dräneringen på innergården blir klar imorgon. Därefter kommer makadamen få ligga ett tag innan man kan lägga tillbaka kullerstenen. Vi har redan märkt att den gjort stor skillnad i flera källare, där det blivit betydligt torrare.

Nästa byggmöte är den 11 oktober.

Frågor skickas till gfg@gamlestadstorget.com.

Vill även passa på att påminna om nycklarutdelningen imorgon och på onsdag. Låsen byts nästa vecka och då blir det svårt att ta sig in på gården, för den som inte hämtat ut sina nycklar. Mer info finns [link2post id=”280″]här[/link2post].