Byggmöte v35

Vid dagens byggmöte meddelades att dräneringen stått still den senaste tiden pga. att dom som gör arbetet var tvungna att prioritera ett annat jobb, men de skall återgå med arbetet hos oss idag. Detta förskjuter tidsplanen för dräneringen en aning, men arbetet bedöms vara klart inom 2-3 veckor.

Pålningen är nu även klar i uppg. 39-40 samt inom kort även uppg. 41-42. Gjutning kommer snart att ske i uppg. 43 och 39-40. I uppg. 41-42 kommer man efter pålningen är avslutad att börja lägga ut balkar för att sedan även gjuta klart det utrymmet. Borrningen är nästan klar i uppg. 11-12, det är några värmerör som måste ledas om för att göra detta möjligt. När det är klart kommer pålningen påbörjas även där.

För att få ner maskinen i uppg. 11-12 kommer man öppna upp ett hål i fasaden eftersom maskinen inte klarar av att ta sig ner genom källartrapporna då dessa är för snäva.

Som många säkert även noterat har det börjat bli lite kallare om nätterna. Tyvärr kommer arbetet kring och med fjärrvärmerören pågå fram till dess att värmen måste sättas på igen den 15 september. Detta kan vi tyvärr inte göra något åt då vi måste hinna får ner pålarna som blockeras av rören.

Nästa byggmöte är den 13 september.

Frågor skickas som vanligt till gfg@gamlestadstorget.com.