Fullmakt och överlåsbyte

Sedan det önskats från en medlem så finns nu även priser för byte av överlås på [link2post id=”227″]låsbytessidan[/link2post]. Önskar man byta så uppdaterar man enkelt sin anmälan på samma sida och anger enligt instruktionen vid fältet. Vill man inte byta överlås behöver man inte fylla i det.

Fullmakt
När de nya nycklarna skall delas ut kommer medlemmen/hyresgästen behöva kvittera ut dessa, så som vi gjorde med besiktningsprotokollen och vindsnycklarna. När detta kommer ske är idag inte klart, så det återkommer vi med när det är bestämt. Om ägaren/hyresgästen (första hand) inte kan kvittera ut dom själv så behöver personen som hämtar ut nycklarna visa upp en fullmakt. Nedan finns en färdig mall för en fullmakt som man kan använda för detta ändamål. För att öppna filen behöver man gratisprogrammet Adobe Reader. Fyll i uppgifterna, skriv ut och signera.

Uppgifter som skall anges i texten är:

  • Ditt namn
  • Namn och personnummer på personen som fullmakten gäller för
  • Lägenhetsnummer

Ladda ner fullmakt

Frågor tas emot på lasbyte@gamlestadstorget.com.