Byggmöte v22

Pålab har gått lite på lågvarv den sista tiden då de behövt sätta personal på andra ställen, men från nästa vecka kommer de lägga i en högre växel igen. Pålningsarbetet i uppg. 43 kommer pågå i ungefär 2 veckor till. Därefter kommer pålning ske i uppg: 39-40, 41-42 och sist 11-12 (i den ordningen).

Semestern närmar sig och Pålab kan ännu inte säga med säkerhet hur de kommer arbeta under denna period. Det beror på hur arbetet flyter på fram tills dess. Men preliminärt så kommer de stå helt still i 2 veckor men borra under resten. Vilka veckor samt vad som kommer göras meddelas så snart det är bestämt.

Butiken har sedan en tid tillbaks öppnat igen. Lokalen har fått nytt golv samt nymålade väggar. Men det bästa av allt är ju så klart att lokalen nu är grundförstärkt.

Vi vill även upplysa föräldrar om att tala om för sina barn att de runda fina hålen som Pålab borrar upp längs husväggarna inte är till för att förvara stenar i. Det skall ner pålar i dessa och om de då är fyllda med sten måste dessa först tas bort, vilket (som alltid) kostar både tid och pengar.

Pålab efterlyser en manöverpanel (sitter en joystick på) till en av sina robotar (maskinerna med larvfötter). Den försvann under en rast i slutet av vecka 21. Om någon har någon information kring vad som hänt med den eller var den kan tänkas vara så vänligen kontakta mig eller Linus. Kontaktuppgifter finns här.

Nästa byggmöte är den 21 juni.