Info från byggmöte v9

Imorgon tisdag (2 mars) kommer pålningen påbörjas nere i källaren vid uppg 37, där de fram tills nu har borrat hål för pålarna. Entreprenörens arbetstider är mellan 06:45-16:00 men pålning skall endast ske mellan 08:00-16:00.

Tidsplanen är ännu inte helt färdig men vissa tider är spikade. Entreprenören kommer påbörja arbetet i kiosken denna veckan vilket betyder att den kommer vara stängd drygt 2 månader framöver och är planerad att vara öppen igen i början av maj. Vi kommer sedan i första hand prioritera de delar som kräver åtkomst från lokaler och lägenheter för att de berörda skall kunna flytta tillbaks så fort som möjligt. Etappen beräknas vara klar i mitten på november.

Nästa byggmöte är den 15 mars.

Vid frågor och funderingar vänligen kontakta mig eller Linus, kontaktuppgifterna finns i förra nyheten.