Byggmöte v13 inkl bilder

Precis som efter förra byggmötet kan jag tyvärr inte bjuda på allt för mycket ny information.

Arbetet flyter på bra och det går helt klart bättre än förväntat. Den extra tid som vi lade ner innan och under projekteringen har helt klart gjort att vi varit bättre förberedda för allt som väntade oss i källaren och under mark.

Golvet i butiken är färdiggjutet men kommer behöva till sista veckan i april på sig att torka. Därefter kommer det nya golvet att läggas så att butiken står klart till slutet av april, helt enligt planeringen.

Pålningen i uppg. 37/38 är snart avklarad så långt som det för närvarande är möjligt, vi har tyvärr soptankar som står i vägen där nere vilket kommer göra att Pålab kommer behöva komma tillbaka dit när de är nedmonterade och slå några enstaka pålar. De två drabbade lägenheterna som ligger i hörnet har nu endast återställning kvar vilket även det går som planerat.

Utöver detta så tog jag lite bilder idag när vi gick runt, så för den intresserade ligger de här nedan.

Nästa byggmöte är den 12 april. Nästa byggmöte är flyttat till den 14 april.

[nggallery id=1]