Byggmöte v11

På dagens byggmöte framkom inte allt för mycket ny information.

Arbetet flyter på bra och det har inte varit allt för mycket problem längs vägen.  Arbetet fortgår i uppg. 37 och i butiken, samt att det förbereder pålningen som kommer ske i de drabbade lägenheter som är i det hörnet.

Jag tänkte även gå ner och ta lite bilder på arbetet för att lägga upp på hemsidan, så de som vill kan få se lite av vad som händer där nere.

Vi har även äntligen fått vårat bygglov godkänt för den nya sopanläggningen. Vi väntar nu på en uppdaterad offert för att kunna lägga en beställning, troligtvis denna veckan. Detta skall enligt informationen vi fått betyda att den nya anläggningen skall stå klar om 8-10 veckor. Mer info kring bytet kommer komma längre fram.

Nästa byggmöte är den 30 april.

Vid frågor och funderingar så är det som vanligt mig eller Linus ni skall vända er till.