Avbrott på vattnet

Flera uppmärksammande under förmiddagen att det inte kom något vatten ur kranen och att när det väl kom vatten igen så var det allt annat än rent. Detta berodde på ett oavsiktligt brott på en vattenledning nere i källaren där vi påbörjat grundförstärkningen. Detta är sedan någon timme reparerat.

Vid planerade stopp på vattnet kommer detta annonseras i förväg, men det kan tyvärr förekomma vissa tillfällen då vattenrör går av under grundförstärkningen då fastigheten har bristfällig dokumentation om var rör etc går. Självklart gör entreprenören allt för att detta inte skall ske.

När ett rör blivit lagat kan det fortfarande komma smutsigt vatten ett tag efteråt eftersom allt vatten från läckan till din kran måste komma ut.

Vid kortare avbrott på vattnet (dagtid) så behöver detta inte felanmälas då Pålab påbörjar reparationen av röret direkt.