Gott nytt år!

Då var dagen här. Hemsidan är färdig nog att publiceras. All tänkt information är ännu inte på plats utan kommer fyllas på allt eftersom vi sammanställer den, men även efter önskemål.

I vårat nya forum kan man lämna förslag på hur vi kan utveckla hemsidan framöver, vilket vi hoppas att ni alla vill vara med att göra.

Som sagt finns det inte allt för mycket information i dagsläget men det kommer framöver läggas till information (och nyheter) som enbart kommer riktas mot medlemmar. För att få tillgång till informationen behöver man registrera sig.

Notera att man behöver uppge samma information som vi har i vårat medlemsregister för att vi skall kunna se att ni är medlem, detta innebär för- och efternamn, e-postadress och lägenhetsnummer. Det går att registrera flera användarkonton på samma lägenhetsnummer, varje användarkonto kräver dock en egen e-postadress och att informationen finns med i vårat medlemsregister, gör den inte det får ni [link2post id=”38″]kontakta[/link2post] Patrik (webmaster) så vi kan uppdatera registret.

Informationen som sparas visas endast till viss del i forumet när man gör inlägg. Man kan i sin profil välja vilket namn man vill använda på forumet och det är då endast det namnet som kommer att synas. E-postadressen visas ej.

Det blir lite bökigt i början men vi tror att det blir bra i slutändan.

Sist men inte minst vill styrelsen önska alla ett gott nytt år!